top of page
Banner-Home.jpg

MEESTERS IN AMBACHTELIJK WERK

Welkom bij VDM Metaalbewerking: Meesters in Metaal.

Ben je op zoek naar een toepassing van metaal in jouw tuin, huis of bedrijf? Dan nodigen we je uit om eens verder te kijken op onze website. Bij VDM Metaalbewerking hebben we ons volledig toegelegd op de kunst van de metaalbewerking. Door onze expertise en geavanceerde machinepark kunnen wij elk gewenst metalen object vervaardigen. 

Onze specialiteit is de de bewerking van het cortenstaal, een metaallegering die bijzonder geschikt is voor bijvoorbeeld metalen kunstobjecten in buitenruimtes. Cortenstaal kenmerkt zich door de zogenaamde 'Patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallend fraai roestbruin uiterlijk. 

Naast onze specialiteit bieden wij ook licht constructie- en plaatwerk in staal, aluminium en RVS aan. Daarbij is geen idee ons te gek. We hebben een jong en enthousiast team dat graag aan de slag gaat om jou van dienst te zijn. Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

We staan voor je klaar!

Aanbod
Logo-wit.png

SPECIALIST IN CORTENSTAAL

Metalen bloembak

BLOEMBAKKEN

Bij VDM Metaalbewerking hebben we  een breed assortiment metalen bloembakken. Alle bloem- en plantenbakken worden door ons zelf op maat gemaakt. Zo kunnen wij jou de mogelijkheid bieden om bakken in alle vormen en maten te bestellen. Heb je toch liever een uitvoering in kleur in plaats van in cortenstaal? Ook dat is geen probleem. Onze plantenbakken kunnen in iedere gewenste RAL kleur worden gepoedercoat.

Pict-bloembak-oranje.png
Bloembakken
Kachels
Picto-kachels-oranje.png

KACHELS

Steeds meer mensen kiezen voor de gezelligheid van een buitenkachel. Zo kunnen ze flink wat meer uurtjes in de buitenlucht doorbrengen in de winter en zomer. Wil jij ook genieten van de gezelligheid van een buitenkachel tijdens de late zomeruurtjes? Of in een lekker winterzonnetje genieten van de warmte? Dan zijn onze cortenstalen buitenkachels zeker iets voor jou. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Buitenkachel

OFFERTE OP MAAT

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Vraag dan een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een passende offerte!

Watertafel
Picto-watertafel-oranje.png

WATERTAFELS

Watertafels brengen leven in je tuin. VDM Metaalbewerking ontwerpt en produceert metalen watertafels van bijvoorbeeld cortenstaal. Onze watertafels komen uit eigen productie en worden standaard geleverd met pomp en LED verlichting. We bieden watertafels aan in verschillende vormen. Kies jij voor vierkant, rond of rechthoekig? Bij VDM Metaalbewerking ben je aan het juiste adres.

Watertafels
Houtopslag
Picto-hout-oranje.png

HOUTOPSLAG

VDM Metaalbewerking maakt regelmatig mensen blij met een metalen houtopslag. Een houtopslag wordt vaak gebruikt als tuinafscheiding of windbescherming. En natuurlijk om hardhout op te slaan. Een houtopslag is functioneel en draagt bij aan het ontwerp van jouw tuin. 

 

Bij VDM Metaalbewerking leveren we metalen houtopslagen in standaard maten. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een houtopslag in afwijkende maten of vormen te laten fabriceren. Laat ons weten waar je naar op zoek bent. We denken graag met je mee.

Houtopslag
Kunst
Kunst metaal
Picto-kunst-0ranje.png

KUNST

Als ware meesters in het metaal doen we er bij VDM Metaalbewerking alles aan om jouw tuin een aansprekend en uniek karakter te geven. Een mooie blikvanger mag dan niet ontbreken.

VDM Metaalbewerking heeft een affiniteit met de vervaardiging van handgemaakte metalen kunstobjecten. Ben je benieuwd of jouw ontwerp werkelijkheid kan worden in bijvoorbeeld cortenstaal? Neem dan contact met ons op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

VDM Metaalbewerking
bottom of page